Startsidan
Startsidan

Innovationskonferensen vid Högskolan i Halmstad

Är du nyfiken på vad Högskolan i Halmstad kan bidra med som forsknings- och samverkanspart inom Hälsoinnovation? Årets innovationskonferens arrangeras på campus 28 september av fokusområde Hälsoinnovation. Deltagande vid konferensen är kostnadsfritt.

Konferensdagen är indelad i två delar som fokuserar på fokusområdets två olika inriktningar, Informationsdriven vård och Movement4Health. Inriktningarna bidrar på olika sätt till hälso- och sjukvårdens omställning till en god och nära vård. Som besökare väljer du vilken del som passar dig bäst och under lunchen kan du besöka någon av våra innovations- och samverkansarenor.

Besök Leap på Innovationskonferensen

Under lunchen på konferensen finns möjligheten att i ett öppet hus format besöka oss och mingla för att ta del av projekt vi bedrivit och vad som kommer framåt för Leap, möjligheter att testa utrustning, och nätverka med medarbetare från regionen, kommunerna och näringslivet.

På plats kommer vi erbjuda en chans att testa på en digital konstvandring som tagits fram i samarbete med Halmstad kommun. Det kommer även finnas en mindre utställning kring ett jämställdhetsprojekt. Kom förbi och ät din lunch, häng med oss och prata om hälsoinnovation.

Sista anmälningsdag är den 19 september klockan 23.30.

INFORMATION OM EVENEMANGET 28 september 10:00 - 16:00 Högskolan i Halmstad
Emma Börjesson Projektledare & jämställdhetsansvarig Högskolan i Halmstad 076-721 91 61
Anna Maria Mårtensson Tf verksamhetsansvarig Högskolan i Halmstad 072-977 37 21
Jesper Jansson Marknad & kommunikation Leap for Life -
Elin Jonsson Forskningsingenjör Högskolan i Halmstad 072-977 37 62