Startsidan
Startsidan

Innovation Jam – september

Lyssna på intressanta gäster och diskutera nutida utmaningar och möjligheter. Bredda ditt nätverk och hämta hem ny kunskap. Bli inspirerad till att vara med och utveckla framtidens innovationer. Var med på Innovation Jam!

Välkommen till ett digitalt Innovation Jam den 2 september, mellan kl. 12.00 och 13.00. Under en timma kommer du att få möjlighet att höra en talare bli intervjuad av moderator Rebecca Sellergren samt få möjlighet att diskutera med dem.

Vad innebär egentligen ”omtänksam design”? Hur kan vi skapa digitala produkter och tjänster som tar hänsyn till människors olikheter, behov och även sociala normer och samhällsfenomen? Vilka risker och möjligheter kan vi möta i detta, och hur kan vi bemöta dem?

Detta och mer kommer UX-psykologen Lina Bodestad att samtala med deltagarna om på Innovation Jam.

Månadens gäst

Kvinna ser in i kameran och ler. Hon har långt hår och en turkos tröja på sig. Porträttfoto.

Lina Bodestad

Lina Bodestad är legitimerad psykolog och har tidigare drivit företag som konsult inom normer, jämställdhet och inkludering. I dag jobbar hon med användarcentrerad digital design som UX-psykolog i Göteborg.

Hon är även författare och har nyligen skrivit ett av kapitlen i boken ”Digital psykologi” som släppts i augusti på Studentlitteratur.

Anmälan

En zoom-länk till eventet skickas ut via e-post i en bekräftelse när du anmäler dig. Kika i din skräppost om du inte hittar mejlet, eller hör av dig.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 2 september klockan 11.30.
Logotyper: Careware Nordic och Testmiljö Halland samt EU flaggor för Europeiska regionala utvecklingsfonden och Interreg Ö-K-S
INFORMATION OM EVENEMANGET 02 september 12:00 - 13:00 Digitalt
Elin Jonsson Forskningsingenjör Högskolan i Halmstad 072-977 37 62