Startsidan
Startsidan

Innovation Jam 3/6

Lyssna på intressanta gäster och diskutera nutida utmaningar och möjligheter. Bredda ditt nätverk och hämta hem ny kunskap. Bli inspirerad till att vara med och utveckla framtidens innovationer. Var med på Innovation Jam!

Välkommen till ett digitalt Innovation Jam den 3 juni, mellan kl. 12.00 och 13.00. Under en timma kommer du att få möjlighet att höra två talare bli intervjuade av moderator Rebecca Sellergren samt få möjlighet att diskutera med dem.

Hur låter AI på halländska? Det kommer månadens gäster tillsammans med moderator Rebecca Sellergren att prata om i ett jordnära samtal om AI och hur det inte behöver vara så dramatiskt att använda det, samt vilka erfarenheter de har från sina egna företag. Välkommen!

Månadens gäster

Kvinna ser in i kameran och ler. Hon har blont hår och svart kavaj på sig. Porträttfoto.

Jon Lindén

Jon Lindén är VD och medgrundare till Ekkono Solutions. Ekkono är ett mjukvaruföretag, sprunget ur sju års forskning på Högskolan i Borås, som utvecklar Edge Machine Learning. Detta används av kunder som Alfa Laval, Volvo, Siemens Energy, Husqvarna och ABB för att göra uppkopplade maskiner, fordon och andra saker smarta, självlärande och prediktiva. Jon är en serieentreprenör vars senaste företag, Procera Networks, grundades i Varberg 2001, flyttade huvudkontoret till Silicon Valley, noterades på New York-börsen (NYSE) och omsatte närmare 1 mdr SEK till telekomoperatörer världen över 2014 när Jon lämnade Procera. Vid sidan om Ekkono sitter Jon i styrelsen för ett antal bolag, inklusive retail-tech-bolaget Vertiseit AB som är noterat på Stockholm NASDAQ First North.

Kvinna ser in i kamera och ler. Hon har blont hår.  Porträttfoto.

Henrik Arleving

Henrik Arleving jobbar som Industrial Innovation Architect på HMS Industrial Networks inom teamet HMS LABs, där man studerar ny teknik som är intressant för HMS framtida produktstrategier. HMS är ett företag som tillverkar produkter som gör det möjligt för industriell utrustning att kommunicera och dela information. HMS har huvudkontor i Halmstad, utvecklingsavdelningar i Sverige, Tyskland, USA, Belgien och Spanien, samt försäljningskontor i sammanlagt 16 länder och lokala distributörer i ytterligare 50 länder. HMS är ett publikt företag, noterat på NASDAQ-OMX Nordic Exchange, Mid Cap., har drygt 700 medarbetare och en omsättning på ca 1,5 mdr SEK. Inom HMS LABs ligger fokus i nuläget på 5G, Edge IQ (inkl. AI och ML) samt säkerhet.

Anmälan

En zoom-länk till eventet skickas ut via e-post i en bekräftelse när du anmäler dig. Kika i din skräppost om du inte hittar mejlet, eller hör av dig.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 3 juni klockan 11.30.
Logotyper: Careware Nordic och Testmiljö Halland samt EU flaggor för Europeiska regionala utvecklingsfonden och Interreg Ö-K-S
INFORMATION OM EVENEMANGET 03 juni 12:00 - 13:00 Digitalt