Startsidan
Startsidan

Innovation Jam 4/3

Lyssna på intressanta gäster och diskutera nutida utmaningar och möjligheter. Bredda ditt nätverk och hämta hem ny kunskap. Bli inspirerad till att vara med och utveckla framtidens innovationer. Var med på Innovation Jam!

Välkommen till ett digitalt Innovation Jam den 4 mars, mellan 12.00 och 13.00. Under en timma kommer du att få möjlighet att höra två talare bli intervjuade av moderator Rebecca Sellergren samt få möjlighet att diskutera med dem.

Gästerna är Karin Lundgren, VD på Ensolution och Anna Petersson, projektledare och affärsutvecklare på HighFive, båda aktiva i det halländska initiativet AI.m.

Kvinna ser in i kameran och ler. Hon har blont hår och svart kavaj på sig. Porträttfoto.

Karin Lundgren

Karin är delägare och VD på Ensolution sedan våren 2016. Innan dess hade hon rollen som affärsområdeschef och managementkonsult på bolaget. På Ensolution har hon möjlighet att kombinera sina intressen för effektivisering och verksamhetsutveckling, med att samtidigt göra skillnad för samhälle och individ.

Målet för Ensolution är att hjälpa Sveriges kommuner att få ut max av varje skattekrona. Varje år. Med Karins positiva och starka energi sprider hon engagemang och trivsel hos medarbetarna, vilket resulterar i en stark företagskultur och gör henne till en entusiastisk ledare för Ensolution.

Karin är utbildad IT-ekonom vid Högskolan i Halmstad och landade på Ensolution via Högskolans kontakter. Detta är hon enormt tacksam för och värnar därav om den fina kontakten och samarbetet som Ensolution har med Högskolan.

Mer om Karin

Karin Lundgren ny VD för ensolution Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kvinna ser in i kamera och ler. Hon har blont hår.  Porträttfoto.

Anna Petersson

Anna är business designer och innovationsledare på HighFive, där hon bland annat leder projektet AI.m. En innovations-process där människocentrerad artificiell intelligens (AI) och dess möjligheter står i fokus. De medverkande bolagen får genom initiativet ett antal forskare och experter kopplade till sig där man gemensamt tar sig an bolagens utmaningar för att i slutet få en AI-prototyp att testa mot användarna. Målet är att kick-starta bolagens AI-resa och öka förståelsen för hur datadrivna beslut och AI kan bidra till stärkt konkurrenskraft.

Anna brinner för ”demokratiseringen” av ny teknik och att skapa hållbara framgångsrika affärer med fokus på människan, planeten, kommunikation och nya teknologier. Med en passion för att utveckla och utvecklas inom ramen för vad ny teknik och digitala möjligheter kan göra för en bättre smartare framtid.

Mer om Anna och AI.m

Halländska kommuner tillämpar AI med Högskolans forskare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälan

En zoom-länk till eventet skickas ut via e-post ungefär en dag innan eventet äger rum.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 2 mars klockan 22.00.
Logotyper: Careware Nordic och Testmiljö Halland samt EU flaggor för Europeiska regionala utvecklingsfonden och Interreg Ö-K-S
INFORMATION OM EVENEMANGET 04 mars 12:00 - 13:00 Digitalt