Startsidan
Startsidan

Norsk hälsoinnovation

Ta chansen att ta del av det senaste inom hälsoinnovation när sju företag från Norge, tillsammans med Innovation Norway, besöker Leap for Life. Det finns stora marknadsmöjligheter inom hälsa- och sjukvård länderna emellan och syftet med dagen är erfarenhetsutbyte och lärande.

Dagen vänder sig främst till kommun- och regionanställda inom vård och omsorg i Halland. Välkommen att anmäla dig via formuläret nedan.

Agenda för dagen

Förmiddag 10:00-12:00

  • 10.00-11.00 Presentation från Region Halland, kommuner och Leap for Life
  • 11:00-12:00 Presentationer av de norska företagen

Eftermiddag 13:00-17:00

Under eftermiddagen finns det möjlighet att boka in möten, enskilt eller i grupp, mellan företagen och halländska aktörer (fysiskt på plats eller digitalt).

I mån av tid (beroende på hur mötesbokningar faller ut) kan inslag om hälsodata och AI läggas in samt en presentation från upphandlare från region/kommun.

Företag på besök

Askin

Hudläkare i telefonen som ger konsultation antingen genom foto eller video – askin.no Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Checkware AS

Mjukvara för digitala vårdtjänster med fokus på digitalt patientdeltagande genom skattningsformulär för psykiatri och digital hemuppföljning – checkware.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Decon X International

Robot för automatiserad och effektiv desinficering av rum för infektionsprevention –deconxinternational.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jodacare

En kommunikationsplattform mellan alla som behöver daglig information om en närståendes vardag – jodacare.no Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Motitech

Motionskoncept med en cykeltur framför skärmen för äldre personer med demens och/eller besvär med rörlighet – motiview.co.uk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Norse Feedback

Datadrivet analysverktyg för att kartlägga patienternas symptom, problem och resursområden, baserat på realtidsdata från patienter, med fokus på psykiatri – norsefeedback.no Länk till annan webbplats.

SensCom AS (Dignacare)

Blöjsensor med IT-plattform som samlar och analyserar data samt varslar om när
byten behöver göras för att motverka inkontinensbesvär – DignaCare Länk till annan webbplats.

Anmälan

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 15 mars klockan 23.59.
INFORMATION OM EVENEMANGET 16 mars 10:00 - 17:00 HAV, vån 22 i Trade center, Högskolan i Halmstad
Peter Uppman Näringslivskoordinator Region Halland 035-13 48 00