Startsidan
Startsidan

Innovation Jam @Halland Tech Week

Har du någonsin funderat över vad som definierar en bra idé? Och tror du att det är möjligt för artificiell intelligens (AI) att identifiera bra idéer? Om du känner dig nyfiken och vill veta mer, missa inte Innovation Jam under Halland Tech Week!

  • Datum: 17 oktober
  • Tid: kl 13:00-14:00
  • Plats: ProfilHotels | Halmstad Plaza, Anna Lindhs Plats, Halmstad

Under Innovation Jam kommer Fábio Gama, universitetslektor i vårdinnovation, tillsammans med Håkan Lindström, Global Technical Innovation Manager på Essity, att berätta om ett forskningsprojekt där man har undersökt om man med hjälp av AI kan generera nya idéer och hitta lösningar på utmaningar inom vården – på sociala medier.

Ta del av ny, spännande forskning och delta i tankeväckande diskussioner om hur AI kan påverka framtidens hälsa och vård. Innovation Jam leds av moderator Rebecca Sellergren.

Talare:

Kobra (Farzaneh) Etminani

Fábio Gama

Fábio Gama är universitetslektor i vårdinnovation vid Högskolan i Halmstad och gästforskare vid Santa Catarina State University, Brasilien. Han har doktorsexamen i teknik- och produktutveckling och hans forskning fokuserar på informationsdriven vård med särskilt fokus på implementering av artificiell intelligens.

Kobra (Farzaneh) Etminani

Håkan Lindström

Håkan Lindström är Global Technical Innovation Manager på Essity Sweden. Han är en erfaren ledare inom produktutveckling med fokus på teknik och innovation. Håkan har bred kunskap inom medicinteknik, IoT-teknologi och projektlednig.

Om Halland Tech Week

Halland Tech Week är ett årligt arrangemang under en vecka i oktober som har till syfte att sätta ny teknik och innovation på den halländska kartan. Arragemanget består av aktiviteter för regionens innovations- och konkurrenskraft. I år arrangeras veckan under fyra dagar i fyra halländska orter.

Under tisdagen riktas fokus mot temat artificiell intelligens i Halmstad. Onsdagen bjuder på tema Innovation through Collaboration i Varberg. På torsdagen bjuder Falkenberg in till tema Green Tech innan veckan avslutas med tema framtidens logistik i Kungsbacka.

Anmälan

Du anmäler dig till programpunkterna på evenemangets hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kostnad

Alla programpunkter är kostnadsfria men anmälan krävs för att delta.

Arrangör

Huvudarrangörer för Halland Tech Week 2023 är High Five Halmstad, Varbergs kommun, Falkenbergs kommun och Kungsbacka kommun.

Kontakt

Du når arrangörerna via mail: hej@hallandtech.se.

INFORMATION OM EVENEMANGET 17 oktober 13:00 - 14:00 Leap for Life
Virginia Wiman Projektledare CareWare Nordic Högskolan i Halmstad 072-381 28 47