Startsidan
Startsidan

CE-märkning för innovatörer och entreprenörer 

Utvecklar du eller ditt företag en ny produkt eller tjänst för vårdsektorn och funderar över de regulatoriska kraven? Anmäl dig då till vårt kostnadsfria event, få värdefulla insikter och praktiska tips för att uppfylla lagkrav inom hälsa, vård och omsorg.

Inom hälsa, vård och omsorg finns det många lagkrav att beakta under produkt- och tjänsteutveckling. För att öka din förståelse av vilka krav som är relevanta och hur du kan uppfylla dem, bjuder vi in dig till ett event där vi går igenom dessa aspekter tillsammans.

Under en eftermiddag får du information om, och möjlighet till diskussion kring, hur kraven kan uppfyllas. Vi går igenom erfarenheter, möjligheter, utmaningar samt praktiska steg och tips.

Särskilt fokus kommer att läggas på medicintekniska produkter och hur man navigerar genom regelverken, speciellt med tanke på den ökande digitaliseringen av tjänster och produkter, inklusive hantering av hälsodata och AI-modeller.

Helen Sandelin, VD på Mediteq, delar sin expertis kring villkor och krav för medicinteknik. Oavsett om du är inom vården, företag eller forskning, kommer du få grundläggande information för att navigera dessa regelverk.

Programtext. Bild.

Anmälan

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 17 januari klockan 12.00.

Om Leap for Life

Leap for Life är en samverkansarena för hälsoinnovation där vi tillsammans med region, kommun, akademi, näringsliv och civilsamhälle förverkligar en personcentrerad, proaktiv och hållbar hälsa, vård och omsorg. Leap for Life stöttar både företag och offentliga aktörer att driva innovation för förändring för framtidens vård och hälsa.

Om Mediteq

Mediteq är ett konsultföretag som hjälper och guidar dig bland regulatoriska krav, marknadstillträden och CE-märkning av medicintekniska produkter. Mediteq arbetar både med små innovativa start-ups och stora multinationella företag. Mediteq har tydliga mål, vågar tänka nytt och har långsiktiga perspektiv i sina uppdrag.

En mansarm med en smart watch på. En arbetare inom vården visar på klockan hur den kan ställas in. Bild.
INFORMATION OM EVENEMANGET 18 januari 13:00 - 16:30 Trade Center, HAV, vån. 22 (Högskolan i Halmstad/ Kristian IV:s väg 3, Halmstad)
Anna Maria Mårtensson Projektledare Högskolan i Halmstad 072-977 37 21