Startsidan
Startsidan

Vi ses väl på Vitalis?

Den 23-25 maj kommer Leap for Life att vara på plats på Vitalis – Nordens ledande mässa och konferens kring eHälsa.

För andra året i rad kommer vi tillsammans med Invest in Halland att ställa ut på Vitalis, Svenska Mässan i Göteborg. Du hittar oss i vår gemensamma monter B04:50, där vi kommer att lyfta framtidens vård och hälsa i regionen.

Har du en företagsidé inom vård och hälsa som du vill ha stöttning i? Eller vill du komma i kontakt med rätt personer i de hallänska kommunerna eller i regionen? Varmt välkommen till vår monter!

Dessutom har vi just nu spännande EU-projekt om välfärdsteknik och hälsodata på gång, som vi gärna berättar mer om.

Läs mer om Vitalis Länk till annan webbplats.

Montrar och folk på en stor mässa. Bild.

Medical Informatics Europe

I år samarrangeras Vitalis med Medical Informatics Europe som går parallellt på Svenska Mässan i Göteborg, och därför gäller en biljett – två konferenser. 22-25 maj 2023 erbjuds senaste vetenskapen parallellt med konferens och utställning kring eHälsa och framtidens vård och omsorg.

Läs mer om MIE Länk till annan webbplats.

Fri entré till två mässor

Vi bjuder på fri entré till utställningsdelen på både Vitalis och Medical Informatics Europe.

Klicka här för att anmäla dig Länk till annan webbplats.

Innovation Jam

Mitt under pågående mässa intar Leap for Life Open Stage för att bjuda på ett Innovation Jam. Varmt välkommen att komma och lyssna på intressanta gäster och diskutera utmaningar och möjligheter inom framtidens hälsa och vård. Ingen föranmälan krävs.

Tema: Så kan medicintekniska innovationer snabbt nå marknaden

Vi vet alla att det finns utmaningar med att kommersialisera medicinsk teknik. Att en tidshorisont på 10-20 år inte är ovanligt när det handlar om att lansera och implementera nya produkter på marknaden, vilket såklart kan orsaka betydande värdeförluster för både företag och sjukvårdssystem.

Under Innovation Jam lyfts olika exempel på hur processer kopplat till kommersialisering och upptag av medicintekniska innovationer kan påskyndas. Under ledning av moderator Charlotte Ahlgren, hälsocoach och entreprenör, möts olika intressanta gäster för att diskutera nutida utmaningar och framtida innovation.

Gäster på scen

Héléne Laurell, universitetslektor vid Högskolan i Halmstad
Patrik Hidefjäll, universitetlektor vid Högskolan i Halmstad
Micael Gustafsson, grundare och vd, Learning To Sleep
Cathrin Jung, marknadschef, Cross Technology Solutions
Karina Tellinger, samordnare och strateg för Vision e-hälsa 2025
Helena Bastenius, upphandlingsstrateg Varbergs kommun

Om Vitalis

Vitalis är Nordens ledande konferens och mässa kring e-Hälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts representanter från kommun, regioner, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration.
Klicka här för att läsa mer Länk till annan webbplats.

Illustration.

Publicerat den